späť na články

E-commerce konferencia Upterdam a webináre pre e-shopárov

Andrea Eckerová
HR & PR manažérka
E-commerce konferencia Upterdam a webináre pre e-shopárov

Rýchle zhrnutie: Zistite viac o pripravovanom ročníku e-commerce konferencie Upterdam. Ešte predtým vás však pozývame na webináre pre e-shopárov.


Čo je Upterdam?

Podnikatelia to nemajú vo svete biznisu vôbec jednoduché. Vie to aj náš partner Poradca podnikateľa, ktorý sa rozhodol, že pomôže podnikateľom zorientovať sa v online svete. 

Preto založil "prvé e-commerce mesto" Upterdam - jednu z najväčších konferencií na Slovensku a Česku. Jej obsah je nabitý praktickými workshopmi a skúsenými spíkrami, ktorí predstavia najnovšie trendy a inovácie zo sveta e-commerce. 4.ročník podujatia sa uskutoční už na jeseň 2020.

Ako sa podieľame?

Okrem samotnej konferencie sa Upterdam rozšíril aj o regionálne meetupy, ktorých cieľom je prepájať e-shopárov. Pre tento ročník sme sa stali odborným garantom pre oblasť technického riešenia a procesov e-shopov a spolupodieľame sa ako na organizácii konferencie, tak aj na organizácii meetupov. Meetupy v súčasnej situácii však presúvame do online priestoru a tak sa už čoskoro budete môcť tešiť na webináre

Na to, aby sme pre vás pripravili počas roka čo najrelevantnejší obsah, vás prosíme o zapojenie do online dotazníka.

Andrea Eckerová
HR & PR manažérka

Atďka sa pripojila k Blueweb tímu pred viac ako tromi rokmi a už sa nevie od neho odtrhnúť. Pomáha kolegom vytvoriť pohodlné a kvalitné pracovné prostredie svojimi bohatými skúsenosťami z…


Páčil sa vám článok?
Zdieľajte.

Zaujala vás naša práca
a máte záujem o kvalitný e-shop?

Začnime spolu
nový projekt

Napíšte nám
Blueweb

Navrhujeme, vyvíjame a
optimalizujeme e-shopy na mieru.