späť na články

Top e-commerce konferencie na rok 2022

Jana Rojčeková
Sales manažérka
Top e-commerce konferencie na rok 2022

Rýchle zhrnutie: Jednou z hlavných premenných vo svete e-commerce je zmena a schopnosť prispôsobiť sa rýchlo zmenám, osvojiť si nové zručnosti a tie pretaviť do praxe. A keďže chceme aj my kráčať s dobou a nezaostávať, nové zručnosti a skúsenosti čerpáme aj z účasti na odborných e-commerce konferenciách.


Priestor elektronického obchodu prekypuje obrovskými možnosťami a veľkou konkurenciou. Online podniky neustále zlepšujú štandardy a techniky, aby lepšie slúžili svojim zákazníkom.

E-commerce konferencie a summity, či už virtuálne, alebo osobné, nám poskytujú priestor na zdieľanie aktuálnych trendov, budovanie komunity a prinášajú nám komplexnejšie poznanie v tejto oblasti.

Možno chcete posilniť lojalitu svojich zákazníkov, vylepšiť obchodné modely, znížiť mieru opustenia košíka, zvýšiť mieru konverzie, zlepšiť bezpečnosť vášho e-shopu alebo nadviazať nové kontakty – účasť na jednej z týchto konferencií vás nasmeruje na správnu cestu. Poďte sa spolu s nami učiť od odborníkov z odvetvia.

Slovenské e-commerce konferencie

  • New Retail Summit – 19. 4. – 20. 4. 2022 – Bratislava

    New Retail Summit je konferencia určená pre všetkých, ktorí chápu „new retail“ ako príležitosť pre rozvoj svojho podnikania v SR. Nájdete tu zástupcov manažmentu obchodných firiem, ale aj dodávateľov tovarov, technológií a ďalších služieb pre obchod, od ktorých môžete načerpať zaujímavé poznatky.

  • Kongres Samoška – 19. 5. 2022 – Bratislava

    Cieľom Kongresu Samoška je informovať a inšpirovať domácich obchodníkov a pomôcť im lepšie čeliť ostrej konkurencii na trhu. Témou tohtoročného kongresu bude obchod pre nasledujúce generácie.

  • Upterdam – September 2022 (zmena termínu: 21 .9. 2023) – Senec

    Naša obľúbená konferencia sa riadi heslom: „úspech praje pripraveným“. Ak chcete spraviť niečo pre svoj online biznis, vypočuť si rady a skúsenosti odborníkov, Upterdam je to pravé miesto pre vás. Zažijete praktické riešenie konkrétnych situácií a naučíte sa vyťažiť maximum z údajov a dát, zároveň si vypočujete reálne príbehy naozajstných ľudí z e-commerce fachu.

České e-commerce konferencie

  • International e-commerce summit – 23. – 24. 3. 2022 – Praha

    Celé dva dni nabité inšpiratívnymi prednáškami, panelovými diskusiami a rozhovormi s viac ako 50 speakermi. Rovnako sa môžete sami aktívne zapojiť do diskusií a networkingu, ktorý bude prebiehať po celú dobu akcie v priľahlých salónikoch.

  • Reshoper – 13. 4. 2022 – Praha

    Obsah pripavený na mieru. Tím z Reshoperu si zistil, čo dnes e‑shopy trápi a spracovali 9 unikátnych tém, ktoré vám pomôžu predbehnúť konkurenciu. Budete mať možnosť do hĺbky preskúmať otázku konkurencie a dozvedieť sa, ako najlepšie (a férovo) s konkurenciou bojovať. Súčasťou programu je aj večerná afterparty, na ktorej sa môžete tešiť plnohodnotnému networkingu.

  • E-Business Forum – 5. 5. 2022 – Praha

    E-Business Forum sa zameriava na všetko dôležité okolo e-shopov a e-commerce. Konkrétne v tomto ročníku sa zameria na starostlivosť o zákazníka, budovanie skvelej zákazníckej skúsenosti a riadenia vzťahov so zákazníkmi, ale dozviete sa aj mnoho iného.

  • ShopCamp – 8. 9. 2022 – Praha

    ShopCamp je komunitná e-commerce konferencia, ktorá sa dlhodobo podieľa na vzdelávaní českej e-commerce vďaka odborným prednáškam a praktickým workshopom. Zažijete priateľské stretnutie e-shoperov, odborníkov a e-commerce nadšencov na jednom mieste.

Zahraničné e-commerce konferencie

Záver

Veríme, že sme vás inšpirovali a spoločne sa na niektorých z uvedených konferencií uvidíme. Ktoré budú tie, na ktoré sa vyberieme my, vám dáme vedieť prostredníctvom našich sociálnych sietí. Do skorého videnia!

Páčil sa vám článok?
Zdieľajte.

Zaujala vás naša práca
a máte záujem o kvalitný e-shop?

Začnime spolu
nový projekt

Napíšte nám
Blueweb

Navrhujeme, vyvíjame a
optimalizujeme e-shopy na mieru.