späť na články

Deň otvorených dverí 2019

Andrea Eckerová
HR & PR manažérka
Deň otvorených dverí 2019

Rýchle zhrnutie: Zorganizovali sme Deň otvorených dverí pre klientov, obchodných partnerov aj firemných priateľov. Nasajte jeho atmosféru z krátkeho videa.


Deň otvorených dverí je už viacmenej pravidelná akcia v našej firme. Organizujeme ju pre našich klientov a priateľov firmy. Tento rok však bola niečím špeciálna. Oficiálne sme privítali hostí v našich prerobených priestoroch. Keďže sa náš firemný tím počas roka rozrástol o ďalších 7 členov, bolo nutné kancelárie nielen rozšíriť, ale ich aj prispôsobiť novým požiadavkám na prácu. Zároveň naša firma prešla rebrandingom od farby loga až po farbu stien. Tieto a ďalšie požiadavky nám zapracovala šikovná architektka do vizualizácií a po niekoľkomesačnom úsilí sa mi podarilo jej návrhy zhmotniť. Výsledok si mohli hostia pozrieť naživo pred oficiálnym programom akcie. 

Formálna časť programu priniesla príhovor nášho CEO Kuba a následne sme plynule prešli na prednášky od kolegov Peťa (E-commerce consultant) a Aďa (UX designer) na tému Ako správne navrhnúť a optimalizovať e-shop. Chalani nám predstavili posun na našom výskume, resp. analytickú fázu tvorby e-shopu za posledné 2 roky. Taktiež sme na akcii privítali Filipa Minára z Expandeco, ktorý nám prezradil Všetko, čo by sme mali vedieť o expanzii eshopov do zahraničia. Prezentácie z podujatia sme zverejnili aj pre vás v odkazoch.

Podujatie sme zakončili rozhovormi pri dobrej káve a sladkých koláčikoch.

Ďakujeme všetkým zúčastneným a dúfam, že sa o rok uvidíme v ešte väčšom počte.

Pozrite si naše nové priestory vo fotogalérii pod článkom a dajte nám vedieť ako sa vám páčia. :)

Fotogaléria

Andrea Eckerová
HR & PR manažérka

Atďka sa pripojila k Blueweb tímu pred viac ako tromi rokmi a už sa nevie od neho odtrhnúť. Pomáha kolegom vytvoriť pohodlné a kvalitné pracovné prostredie svojimi bohatými skúsenosťami z…


Páčil sa vám článok?
Zdieľajte.

Zaujala vás naša práca
a máte záujem o kvalitný e-shop?

Začnime spolu
nový projekt

Napíšte nám
Blueweb

Navrhujeme, vyvíjame a
optimalizujeme e-shopy na mieru.