späť na články

Aký bol náš teambuilding na Kysuciach?

Andrea Eckerová
HR & PR manažérka
Aký bol náš teambuilding na Kysuciach?

Rýchle zhrnutie: Prežite s nami atmosféru teambuildingu v srdci kysuckej prírody (fotogaléria).


Na teambuilding na Kysuciach sme sa obzvlášť tešili. Naplánovali sme si ho na marec, no situácia sa skomplikovala. Kvôli mimoriadnym opatreniam sme pracovali z domu a naživo sme sa dlhšie nevideli. Našťastie to trvalo relatívne krátko a tak sme sa po pár mesiacoch mohli stretnúť nielen v office, ale už si aj plánovať tímovú akciu.

Minulý rok som teambuildingu nastavila latku vysoko. Kolegom som vytvorila nabitý program v Jánošíkových dierach, ktorý sa im veľmi páčil. Bol plný wellnessu, diskusií a tímových aktivít. A tak som v podobnom duchu chcela pokračovať aj tento rok. Prijala som tip na wellness v drevom vyhrievaných sudoch s ubytovaním v chalúpkach v pôvodnej kysuckej osade - v Sudoparku v Klokočove.

Pred príjazdom do cieľovej destinácie sme si spravili najprv zastávku v susednej dedine, aby sme poobdivovali jedinečný prírodný výtvor - Korňanský ropný prameň. Prameň ropy tu s vodou prirodzene vyviera na povrch zeme. Pokochali sme sa, utreli sme topánky od oleja :) a pokračovali sme smerom na Sudopark. Po ceste si musela moja posádka v aute vypočuť prednášku o mojom rodnom regióne (dúfam, že som ich neunudila :) ). Sudopark nás už vítal (takmer) divokou prírodou.

Očarení miestom a faktom, že sme sa stretli po "koronovom" čase, sme sa k plánovaným diskusiám, dostali až na druhý deň. Najprv sme precvičili telá s našou novou kolegyňou Peťkou. Peťa prišla posilniť naše projekty ako projektová manažérka a je aj inštruktorka jógy. Jej cvičenie nás skvele uvoľnilo a preto zvažujeme, že si zavedieme pravidelné cvičenia v práci ako prevenciu pred bolesťami chrbta zo sedavej práce. Po dobrom cvičení sme si už len užívali svoju prítomnosť s pivkom v ruke, príp. vo vyhrievanom sude.

Ďalšie ráno sme nemali ľahké vstávanie, ale švédske stoly napravia každý žalúdok. Po raňajkách sme v diskusii otvorili viacero tém - od ujasnenia si našich základných hodnôt, misie a vízie, zefektívnenia našich rolí a kompetencií vo firme až po otvorený spôsob odmeňovania. Uzavreli sme to konkrétnymi krokmi ako vylepšíme naše fungovanie a spísaním množstva nápadov, s ktorými budeme ďalej pracovať.

V podvečer sme preskúmali okolie, vychutnávali si výhľady a pozbierali kliešte. A rovnako ako v predchádzajúci večer, sme nevynechali relax vo vode. Niektorí z nás sa dokonca prekonali, keď v chladiacom sude pobudli dlhšie ako pár sekúnd. Tak ako v práci, nedokázali by sme to, keby sme neboli tím (poriadne nás vyburcovali) :)

Posádka medzitým v chalúpke poriedla, pretože niektorí museli kvôli povinnostiam odísť skôr. Som však rada, že si každý člen tímu našiel aspoň chvíľu a prišiel nás čo i len na pár hodín pozrieť. A ďakujeme aj za chutné Blueweb koláčiky od rodinných priaznivcov firmy :) Záver pobytu sme poňali dozvukovo - vymenili sme si príbehy, skúsenosti a podelili sa o ďalšie neverejné informácie.

Ďakujem, kolegovia, za príjemné a úsmevné chvíle. Dúfam, že sa Vám páčilo a teším sa už na jesennú akciu v Tatrách <3.

Andrea Eckerová
HR & PR manažérka

Atďka sa pripojila k Blueweb tímu pred viac ako tromi rokmi a už sa nevie od neho odtrhnúť. Pomáha kolegom vytvoriť pohodlné a kvalitné pracovné prostredie svojimi bohatými skúsenosťami z…


Páčil sa vám článok?
Zdieľajte.

Zaujala vás naša práca
a máte záujem o kvalitný e-shop?

Začnime spolu
nový projekt

Napíšte nám
Blueweb

Navrhujeme, vyvíjame a
optimalizujeme e-shopy na mieru.